Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na Teološko-pastoralnom tjednu u Zagrebu (26. 01. 2010. – 28. 01. 2010.)

Teološko-pastoralni tjedan čija je ovogodišnja tema »Identitet svećenika danas: očekivanja i pastoralna zbilja« biti će tema TPT-a koji će se održati

 
tpt_2010.jpg od 26. do 28. siječnja 2010.

u Međubiskupijskome sjemeništu

na zagrebačkoj Šalati, Voćarska 106.

Iz Kršćanske sadašnjosti:

U GODINI SVEĆENIKA

 

Teološko-pastoralni tjedan i ove jubilarne godine želi teolozima, svećenicima, đakonima i ostalim pastoralnim djelatnicima ponuditi više tema koje s određenim naglascima, teoretski i praktički razmišljaju o identitetu svećenika u današnjem vremenu, smještajući ga u kontekst Crkve i društva. Teme mogu pomoći u daljnjem produbljivanju razmišljanja o svećeniku i njegovom ostvarivanju kao cjelovite osobe koja vodi i koordinira cjeloviti pastoral u župnim zajednicama, koja je brižljivi pastir povjerene zajednice.

Skup je otvoren svima zainteresiranim za ovo područje.

Kršćanska sadašnjost na TPT-u omogućuje svim kupcima kupovinu svojih knjiga uz popust od 20%, liturgijska izdanja uz popust od 10%, određene knjige uz popust od 50% te organizira prodajnu akciju određenih knjiga po 10 kn.
 

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.