Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na Teološko-pastoralnom tjednu


Kao i dosadašnjih godina Kršćanska sadašnjost i ove će godine sudjelovati u organizaciji Teološko-pastoralnog tjedna na zagrebačkoj Šalati od 22. do 24. siječnja i ujedno će sudionicima ponuditi veliki dio svojih naslova.

U dvorani 2A KS će organizirati prigodnu prodaju svojih knjiga po posebnom popustu od 20%.

Knjige vezane uz Godinu vjere kao i one povezane s 50. obljetnicom početka II. vatikanskoga koncila moći će se kupiti uz 50% popusta, a isti će popust vrijediti za izabrane naslove koji će sudionicima biti ponuđeni u prigodnoj akciji.

Za tu prigodu pripremljeni su katalozi, a uređena je i mapa za sudionika na kojoj se nalazi pregled preporučenih izdanja vezanih uz glavnu temu TPT-a kao i uz Godinu vjere.

Misao dana

Kad netko kaže transcendencija, kaže nešto što nas nadilazi. Dakle, ako krećemo u lov za nečim što nas nadilazi, ulazimo u određenu tragiku. Obitelj je vazda mjesto gdje to ne funkcionira, jer ona ponajprije i nije mjesto funkcionalno, nego egzistencijalno. Ona je uvijek, kao svaka pustolovina, prošarana sukobima, zastojima, uvrjedama koje izazivaju svađu i koje zahtijevaju praštanje. Već od početka, stvari su krenule loše. Muškarac i žena uzajamno se upropašćuju. Kain ubija Abela, jedna Tamara odlazi u postelju sa svojim svekrom Judom, druga Tamara daje se obljubiti od polubrata Amnona, Abšalom vodi rat protiv svojega oca kralja Davida ... Tako da je očekivanje Mesije očekivanje Onoga koji pomiruje braću (svršetak Knjige Postanka i priče o Josipu) i koji će obratiti srce otaca k sinovima, a srce sinova k ocima (Mal 3, 24 – posljednja riječ, u katoličkom kanonu, cijeloga Starog zavjeta). (Fabrice Hadjadj, “Što je to obitelj? Slijedom transcendencije u gaćama i drugih ultraseksističkih

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.