Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KS na 3. zagrebačkom sajmu knjiga

Cjelokupno događanje bit će organizirano u prostorima knjižare Profil Megastrore u Bogovićevoj 7, Zagreb.
Svih 12 sajamskih dana obilježit će mnoštvo događanja, a svečano otvaranje (u režiji Krešimira Dolenčića) bit će u utorak, 16. svibnja 2006. godine u 12.00 sati.
Za sve posjetitelje posebno korisno bit će to što će se svi naslovi prodavati uz 25% popusta, a izbor će obuhvaćati 20.000 raznorodnih naslova.
Na 3. zagrebačkom sajmu knjiga sudjelovat će i Kršćanska sadašnjost d.o.o. sa 70-ak naslova u izložbeno-prodajnom dijelu ove vrijedne manifestacije.

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.