Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KS NA FRANKFURTSKOME SAJMU KNJIGA


Kao i dosadašnjih godina, Kršćanska sadašnjost i ove godine, od 10. do 14. listopada sudjeluje na Međunarodnome sajmu knjiga u Frankfurtu. U radnoj delegaciji bit će mr. Stjepan Brebrić, gl. urednik, prof. Anton Šuljić, pomoćnik direktora i dipl. theol. Maja Petranović, tajnica uredništva.

KS će nastupiti u sklopu hrvatskoga štanda gdje će izložiti izbor iz svojih novijih izdanja iz raznih biblioteka kao i neka biblijska i liturgijska izdanja. Predviđeni su i dogovoreni brojni susreti s katoličkim izdavačima s kojima KS surađuje dugi niz godina, a očekuje se da će naš štand posjetiti brojni hrvatski iseljenici.

Misao dana

Sam otac Pio je, sa svoje strane, posvjedočio: »Sve se svodi na sljedeće: razdire me ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog mi je neprestano na pameti i urezan u srce. Ne gubim ga nikada iz vida: dirnut sam promatrajući njegovu ljepotu, njegove osmijehe, njegovu uznemirenost, milosrđe, osvete ili, bolje rečeno, strogoću njegove pravde.« (Stefano Campanella, “Milosrđe u oca Pija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.