Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KS NA FRANKFURTSKOME SAJMU KNJIGA


Kao i dosadašnjih godina, Kršćanska sadašnjost i ove godine, od 10. do 14. listopada sudjeluje na Međunarodnome sajmu knjiga u Frankfurtu. U radnoj delegaciji bit će mr. Stjepan Brebrić, gl. urednik, prof. Anton Šuljić, pomoćnik direktora i dipl. theol. Maja Petranović, tajnica uredništva.

KS će nastupiti u sklopu hrvatskoga štanda gdje će izložiti izbor iz svojih novijih izdanja iz raznih biblioteka kao i neka biblijska i liturgijska izdanja. Predviđeni su i dogovoreni brojni susreti s katoličkim izdavačima s kojima KS surađuje dugi niz godina, a očekuje se da će naš štand posjetiti brojni hrvatski iseljenici.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.