Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KS otvara knjižaru u Splitu!

IMG_0275.jpg   Knjižara "Sveta Klara" smještena je u prostoru u okviru zidina samostana sestara Klarisa u Splitu, te se nalazi u ulici Kralja Zvonimira 18, neposredno do sakralne radnje "Sveta Klara", a svega nekoliko minuta hoda od Nadbiskupskog dvora Splitske nadbiskupije, te rive.

 
U ugodnom ambijentu svi posjetitelji moći će razgledati i kupiti više stotina naslova Kršćanske sadašnjosti, a uz njih će im biti dostupne i knjige nekih drugih hrvatskih katoličkih izdavača.

U tako velikom broju naslova snalaženje i izbor knjige svakom kupcu olakšat će djelatnici knjižare, gđa. Gordana Pravidur i gosp. Goran Pravidur.


 
  IMG_0266.jpg
IMG_0276.jpg   Kontakt-podaci:
Knjižara "Sveta Klara"
Kršćanske sadašnjosti d.o.o.
Kralja Zvonimira 18, 21000 Split
tel: 021 / 482 316
e-mail: knjizara.sveta.klara@st.t-com.hr
Radno vrijeme:
radnim danom od 9 do 20 sati
subotom od 8 do 13 sati 

Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.