Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Lipanjska Kana

Novi broj Kršćanske obiteljske revije „Kana“ za mjesec lipanj prati crkvena, društvena i kulturna događanja u nas i u svijetu, posebno u kolumnama svojih stalnih suradnika.

Tako Josip Grbac piše o problemu Imunološkog zavoda postavljajući odluke politika u etičke okvire te piše: „Ono što šokira jest činjenica da se u Hrvatskoj već godinama ponavlja isti scenarij.

O odnosu bl. Alojzija Stepinca prema slovenskim svećenicima, posebice u okvirima prijepora oko njegovoga proglašenja svetim, piše Stjepan Baloban, a Tonči Matulić bavi se temom „nemilosrdnosti“ hrvatskoga antifašizm ...opširnije

Misao dana

Onda odgovorite na moje sljedeće pitanje: koja je razlika između ljudske svijesti i životinjske svijesti, kako se očituje u ponašanju? Ne morate mi reći što životinje imaju, a nama nedostaje, samo obratno: što mi imamo, a životinjama nedostaje? To je pitanje koje je zbunjivalo mnoge znanstvenike i filozofe te to nastavlja činiti. Ako mi možete dati jednostavan i istinit odgovor na ovo pitanje, mora da ste mudriji od svih onih zbunjenih ljudi koji ne mogu. (Peter Kreeft, „Nepobačeni Sokrat”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.