Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Ljetni dvobroj Kane

U dvobroju Kane za srpanj i kolovoz najviše je tema posvećeno upravo obitelji.

U kontekstu demografske politike i katastrofalnih podataka u Hrvatskoj, o toj temi s pogledom na događanja s pitanjem obitelji u svjetskim razmjerima, posebice u pogledu irskog referenduma, ali i stavova pape Franje, piše Josip Grbac.

Stjepan Baloban postavlja retoričko pitanje: Zašto ne uspijeva ekumenizam, a Tonči Matulić piše o uzornosti i svetosti blaženoga Alojzija Stepinca, a sve u kontekstu nedavne izjave srpskoga ministra u Jadovnu.

Bono Zvonimir Šagi piše o čovjeku i molitvi mira i zašto molitva nije nevažno pitanje za suvremenog čovjeka, Darko Gašparović pozabavio se ekološkom enciklikom pape Feranje „Laudato sie“, Tonči Tadić pozabavio se „ukazanjem“ kukastoga križa na Poljudu, a u Kani je objavljen i razgovor s biskupom Željeznog u Gradišću u Austriji dr. Egidijem Živkovićem.

O potrebi odmora piše Milan Šimunović, a o problemima hrvatskoga sela piše Vladimir Pavlinić.

U reportažnom zapisu prikazan je Peru, a kao i do sada na sedamdesetak stranica u boji svaki član kršćanske obitelji naći će nešto za sebe, posebice u dužim ljetnim danima odmora i praznika.

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.