Kršćanska sadašnjost d.o.o.

MESAP LIBAR - sajam knjiga u Nedelišću

»MESAP LIBAR« - sajam knjiga je izložbeno-prodajnoga karaktera uz mogućnost održavanja prezentacija na glavnoj pozornici ili u multimedijskoj dvorani koje se nalaze u sklopu sajamskog prostora.

Kršćanska sadašnjost (1968. – 2008.) nedavno je proslavila 40. obljetnicu djelovanja te se time pokazala kao pouzdan izdavač temeljne i važne knjige za katoličke i kršćanske vjernike, ali i za sve one koji se žele samo obavijestiti o kršćanskim vrijednostima.

Tom prilikom u sklopu sajma u nedjelju 13. travnja 2008. godine u 15 sati održano je predstavljanje Kršćanske sadašnjosti kako i njezinih aktualnih izdanja. O važnosti vjerske i posebice teološke knjige govorili su o. Bono Zvonimir Šagi te direktor KS-a dr. Adalbert Rebić.
 

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.