Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Mjesec svjetskih autora - Joachim Gnilka

U posljednjem, petom tjednu Mjeseca svjetskih autora, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, potražite na posebnoj ponudi od 35% POPUSTA tri naslova Joachima Gnilka. 

Joachim Gnilka je jedan od najpoznatijih suvremenih poznavatelja Svetog pisma. Predavao je novozavjetnu egzegezu na Sveučilištima u Münsteru i u Münchenu. Studirao je teologiju, filozofiju i orijentalne jezike te je pisac brojnih knjiga od kojih je više prevedeno na hrvatski, a objavila ih je Kršćanska sadašnjost.

Web knjižara: https://www.ks.hr/akcije

Posjetite knjižare Kršćanske sadašnjosti:
Zagreb: Kaptol 1 i Kaptol 29
Split: Kralja Zvonimira 16
Rijeka: Fiorella La Guardia 10c
Osijek: Trg slobode bb
Karlovac: Radićeva 4
Marija Bistrica: Trg Ivana Pavla II. 32


Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.