Kršćanska sadašnjost d.o.o.

„Moja knjiga pitanja o vjeri”: Nova slikovnica na našim policama

Uz niz knjiga prikladnih za sakramente prve svete pričesti i svete potvrde, Kršćanska sadašnjost izdala je i niz zanimljivih slikovnica za one najmlađe. Novost na KS-ovim policama je predivno ilustrirana slikovnica naslova „Moja knjiga pitanja o vjeri”. Slikovito, primjereno djeci, ova knjiga daje odgovore na brojna pitanja o Bogu, o Isusu, o Duhu Svetom, o Crkvi, o molitvi, o nebu… Svi su odgovori biblijski utemeljeni i popraćeni živopisnim ilustracijama pa će djeci zasigurno „zapeti za oko”, a roditeljima će dobro doći kao pomoć u odgoju u vjeri.Približiti djeci Božju riječ od ranoga djetinjstva nije lak zadatak, no uz poučnu i lijepo oslikanu knjigu taj važan pothvat može postati igra, susret roditelja i djeteta uz učenje o vjeri. Slikovnica „Moja knjiga pitanja o vjeri” sabire niz pitanja koja se kao kršćani možemo zapitati, a odgovori nas vode putem biblijskih redaka i na način prihvatljiv djeci, pojednostavljeno i kratko, upućuju na ulomke kojima se u kasnijem djetinjstvu mogu vraćati, produbljivati ih i s njima živjeti. Neka od pitanja su: Tko je stvorio svijet? Zašto je Bog stvorio ljude? Što je grijeh? Prestaje li Bog ljubiti ljude koji griješe? Zašto je Bog poslao potop? Kada je Isus živio? Kakav je bio Isus? Zašto je Isus činio čuda? Tko je želio da Isus bude razapet? Što radi Duh Sveti? Čemu služi Crkva?

„Moja knjiga pitanja o vjeri” izdana su u KS-ovoj biblioteci „Kana klub” koja sadržava i mnoga druga izdanja namijenjena djeci i mladima – za sakramente, ali i svakodnevicu u kojoj mogu učiti o vjeri.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na našim društvenim mrežama, sudjelujete u nagradnom darivanju u kojem možete osvojiti jedan primjerak nove slikovnice.

Vidimo se na Facebook stranicama Kršćanska sadašnjost ili Kana! Sretno!


Misao dana

Sam otac Pio je, sa svoje strane, posvjedočio: »Sve se svodi na sljedeće: razdire me ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog mi je neprestano na pameti i urezan u srce. Ne gubim ga nikada iz vida: dirnut sam promatrajući njegovu ljepotu, njegove osmijehe, njegovu uznemirenost, milosrđe, osvete ili, bolje rečeno, strogoću njegove pravde.« (Stefano Campanella, “Milosrđe u oca Pija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.