Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nagradna igra: Kana Vas vodi u Rim!

Potražite ožujski broj Kane, kršćanske obiteljske revije jer možda baš Vas vodi na hodočašće u Rim.
 
1. NAGRADA – Dvodnevno hodočašće ZA 2 OSOBE na proglašenje svetima papa Ivana Pavla II. i Ivana XXIII. Polazak je 26. travnja 2014. godine.

2. NAGRADA – Jednodnevno hodočašće ZA 2 OSOBE na proglašenje svetima papa Ivana Pavla II. i Ivana XXIII. Polazak je 27. travnja 2014. godine.

3. NAGRADA – Jednodnevno hodočašće ZA 2 OSOBE na proglašenje svetima papa Ivana Pavla II. i Ivana XXIII. Polazak je 27. travnja 2014. godine.

O detaljima nagradne igre obavijestite se u novom broju Kane.

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.