Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Najprodavaniji naslovi u izdanju KS-a tijekom mjeseca svibnja 2012. godine

Najprodavaniji naslov Kršćanske sadašnjosti tijekom svibnja ove godine je dokumet Porta fidei. Vrata vjere / Nota s pastoralnim smjernicama za godinu vjere (D-160) . Riječ je o dva dokumenta kojima je najprije od pape Benedikta XVI.  proglašena Godina vjere, koja će započeti 11. listopada 2012. godine, i Nota Kongregacije za nauk vjere koja daje pastoralne smjernice.

Odmah iza nje nalazi se djelo Thomasa Mertona Duhovno vodstvo i meditacija u kojoj  autor na poticajan način, progovara o duhovnom vodstvu i meditaciji, pokušavajući izmijeniti neka kruta i stereotipna stajališta, ali ujedno zadržati tradicionalan i poznati pristup, dok treće mjesto top liste zauzima djelo Pierra Richéa Kratki životopis svetoga Bernarda.

Na posljednje četiri pozicije top liste nalaze se: knjiga Arlonda Benza, Darovani svemir na četvrtom mjestu, djelo Hansa Ursa von Balthasara Cjelina u odlomku na petom mjestu, knjiga Fiorenza Facchinia Izazovi evolucije na šestom mjestu te djelo Franje Emanuela Hoška Slavonska i franjevačka učilišta na posljednjem sedmom mjestu.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.