Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova adventska i božićna izdanja Kršćanske sadašnjosti

Javljam_vam_veliku_radost2.jpg U djelu Javljam vam veliku radost, mislima nadahnutima na mnogim susretima i odnosima o kojima pripovijeda božićna pripovijest, Anselm Grün želi obnoviti naše odnose i produbiti naše susrete. U božićnim pjesmama, o kojima također razmišlja, u središtu je susret s djetetom u jaslama. Ovo je knjiga o Božiću za čitavu obitelj i za sve one koji žele da se Božić dogodi ne samo oko nas nego i u nama.
Drugo novo djelo Kršćanske sadašnjosti je duhovni vodič za adventsko i božićno vrijeme Nastavljati put prema jaslicama bečke teologinje Veronike Prüller-Jagenteufel koje koristi za čitanje svakome tko dublje želi ući u to veliko i radosno otajstvo kršćanske vjere.
 
Nastavljati_put_prema_jaslicama2.jpg

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.