Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova izdanja Biblije i Novih zavjeta

Osim znanstvenoga simpozija kojega je suorganizirala, naša kuća izdala je i dva nova izdanja Biblije odnosno Svetoga pisma Staroga i Novoga zavjeta.  logo_KS2-(1).jpg
Biblija_2008.jpg BIBLIJA

Novo izdanje Biblije je ustvari nastavak izdanja Zagrebačke Biblije s napomenom da se u njemu donosi posljednji popravljeni prijevod Novoga zavjeta Ljudevita Rupčića, a za to izdanje napravljen je i novi prijelom.
SVETO PISMO STAROGA I NOVOGA ZAVJETA

Sveto pismo Staroga i Novoga zavjeta, uvjetno govoreći, jest Biblija Kršćanske sadašnjosti koja u Starom zavjetu slijedi Zagrebačku Bibliju dok je Novi zavjet prijevod Bonaventure Dude i Jerka Fućaka. I za to je izdanje napravljen novi prijelom.
Sveto_pismo_2008.jpg
Novi_zavjeti_i_Novi_zavjeti_i_Psalmi_2008.jpg NOVI ZAVJET i NOVI ZAVJET I PSALMI

Kršćanska sadašnjost ponovno pruža svojim čitateljima Novi zavjet u tri različita uveza , kako i Novi zavjet i Psalmi u dva uveza koje su s grčkog izvornika perveli i priredili su ga dr. Bonaventura Duda i dr. Jerko Fućak. Radi lakšeg razumijevanja bogoduhne poruke, tekst je razdijeljen naslovima i podnaslovima.

Misao dana

Bergogliov jezik je jednostavan stoga što on hoće da bude jednostavan. Ta jednostavnost ishod je razmišljanja, evanđeoske jednostavnosti, a ne ograničenosti u izražavanju. U pozadini je proces mišljenja, bogatoga i izvornoga, koje proistječe iz isusovačke škole, koje se ne hrani samo na argentinskim učiteljima, nego nadasve na onima europskima. (Massimo Borghesi, „Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.