Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova Kana u prodaji!

korupcije i političkim obračunima, a novi je kolumnist od ove godine teolog Tonči Matulić, koji piše o razdoru u čovjeku koji je uzrok svih nereda. Jubileje biskupske službe proslavili su riječki nadbiskup Devčić i banjolučki Komarica, a s ovim posljednjim tim povodom Kana donosi opširniji razgovor. Vladimir Pavlinić osvrće se na smrt i život donedavnog kolumnista Kane Krste Cvijića, a i u ovom broju pišu kolumnisti Tonči Tadić, Adalbert Rebić, Darko Gašparović i drugi.
 

Kontakt za upit i prijave pretplata:

Kršćanska sadašnjost d.o.o.
Marulićev trg 14, p.p. 434, Zagreb
fax: 01/48 11 118
tel: 01 / 63 49 044
e mail:pretplata@ks.hr

Napomena: zemaljsku poštarinu plaća KS, avionsku poštarinu plaćaju sami pretplatnici

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.