Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova Kana u prodaji!

korupcije i političkim obračunima, a novi je kolumnist od ove godine teolog Tonči Matulić, koji piše o razdoru u čovjeku koji je uzrok svih nereda. Jubileje biskupske službe proslavili su riječki nadbiskup Devčić i banjolučki Komarica, a s ovim posljednjim tim povodom Kana donosi opširniji razgovor. Vladimir Pavlinić osvrće se na smrt i život donedavnog kolumnista Kane Krste Cvijića, a i u ovom broju pišu kolumnisti Tonči Tadić, Adalbert Rebić, Darko Gašparović i drugi.
 

Kontakt za upit i prijave pretplata:

Kršćanska sadašnjost d.o.o.
Marulićev trg 14, p.p. 434, Zagreb
fax: 01/48 11 118
tel: 01 / 63 49 044
e mail:pretplata@ks.hr

Napomena: zemaljsku poštarinu plaća KS, avionsku poštarinu plaćaju sami pretplatnici

Misao dana

Želja za znanjem. Nijedno računalo i nijedna životinja nisu filozofi , ljubitelji i tražitelji mudrosti. Jasnim i jednostavnim rječnikom opazivog ponašanja, nijedno računalo ili životinja ne čini ono što mi radimo: postavljamo pitanja. Čak ako računala razmišljaju – s čime se ne slažem – ona to ne žele. Jednu stvar kod računala nikada nećete vidjeti, a to je da propitkuje svoju programiranost – osim ako je programirano da to čini, a onda ne propitkuje tu programiranost. Osim ako je programirano da to čini. Uvijek postoji nepropitkivani program; sve se čini u poslušnosti tomu. Računala su poslušna; razum je neposlušan. Mi smo poslušni razumu bivajući neposlušni svojoj programiranosti, propitkujući svoju programiranost. Naši su nam roditelji ili učitelji rekli da mislimo određene stvari, no mi ih propitkujemo. Mi smo filozofi. (Peter Kreeft, „Nepobačeni Sokrat”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.