Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova top lista prodaje izdanja KS-a

Već treći mjesec na vrhu najprodavanijih knjiga nalazi se enciklika pape Benedikta XVI.: Bog je ljubav. Zanimanje za ovu encikliku ne jenjava, te je navedeni naslov još uvijek najtraženiji u našim knjižarama.

Posebnost ovomjesečne top liste je i to što prvih sedam naslova dolazi iz šest različitih biblioteka i nizova Kršćanske sadašnjosti: Dokumenti, Katehetski priručnici, Teološki radovi, Teološke meditacije, Metanoja i Eseji.
Također, iako je većina naslova na top listi najprodavanijih knjiga tijekom posljednjih mjeseci dolazila iz kruga najnovijih izdanja, po prvi put na top listi nalazimo i jedno starije izdanje KS-a: knjigu Susret sa živim Bogom.

 

Misao dana

Želja za znanjem. Nijedno računalo i nijedna životinja nisu filozofi , ljubitelji i tražitelji mudrosti. Jasnim i jednostavnim rječnikom opazivog ponašanja, nijedno računalo ili životinja ne čini ono što mi radimo: postavljamo pitanja. Čak ako računala razmišljaju – s čime se ne slažem – ona to ne žele. Jednu stvar kod računala nikada nećete vidjeti, a to je da propitkuje svoju programiranost – osim ako je programirano da to čini, a onda ne propitkuje tu programiranost. Osim ako je programirano da to čini. Uvijek postoji nepropitkivani program; sve se čini u poslušnosti tomu. Računala su poslušna; razum je neposlušan. Mi smo poslušni razumu bivajući neposlušni svojoj programiranosti, propitkujući svoju programiranost. Naši su nam roditelji ili učitelji rekli da mislimo određene stvari, no mi ih propitkujemo. Mi smo filozofi. (Peter Kreeft, „Nepobačeni Sokrat”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.