Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova top lista prodaje izdanja KS-a

Već treći mjesec na vrhu najprodavanijih knjiga nalazi se enciklika pape Benedikta XVI.: Bog je ljubav. Zanimanje za ovu encikliku ne jenjava, te je navedeni naslov još uvijek najtraženiji u našim knjižarama.

Posebnost ovomjesečne top liste je i to što prvih sedam naslova dolazi iz šest različitih biblioteka i nizova Kršćanske sadašnjosti: Dokumenti, Katehetski priručnici, Teološki radovi, Teološke meditacije, Metanoja i Eseji.
Također, iako je većina naslova na top listi najprodavanijih knjiga tijekom posljednjih mjeseci dolazila iz kruga najnovijih izdanja, po prvi put na top listi nalazimo i jedno starije izdanje KS-a: knjigu Susret sa živim Bogom.

 

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.