Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nove knjižare KS-a u Rijeci i Karlovcu

knjizara_Rijeka.jpg
Obavještavamo Vas da je Kršćanska sadašnjost, imajući u vidu potrebe i interese svojih čitatelja za lakšim dolaskom do raznih izdanja Biblija, knjiga pastoralnog, teološkog te duhovno-meditativnog karaktera, kako i brojnih izdanja za mlade i djecu, otvorila je dvije nove knjižare.

 
U gradu Rijeci
Ulice Nikole Tesle 4a
(preko puta željezničkog kolodvora)
i
u centru grada Karlovca
Radićeva 4
Kršćanska sadašnjost poziva sve zainteresirane da posjete nove knjižare KS-a u Rijeci i Karlovcu gdje će Vas dočekati i biti na raspolaganju ljubazno osoblje KS-a
logo_KS1.jpg
Kršćanska sadašnjost poziva sve zainteresirane da posjete nove knjižare KS-a u Rijeci i Karlovcu gdje će Vas dočekati i biti na raspolaganju ljubazno osoblje KS-a svakim radnim danom od 10 do 17 sati te subotom od 9 do 14 sati
te ugodnoj atmosferi velike ponude knjiga KS-a prelistajte i nađite prikladnu knjigu za sebe i svoje bližnje.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.