Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nove knjižare KS-a


 
u Rijeci

Ulice Nikole Tesle 4a

(preko puta željezničkog kolodvora)

Radno vrijeme knjižare:
ponedjeljak - petak: 8.00 - 17.00 h
subota: 8.00 - 13.00 h

i

 
knjizara_Rijeka1.jpg
slika___KARLOVAC.jpg u centru Karlovca

Radićeva 4

Radno vrijeme knjižare:
ponedjeljak - petak: 10.00 - 17.00 h
subota: 9.00 - 14.00 h

 
Kršćanska sadašnjost poziva sve zainteresirane da posjete nove knjižare KS-a u Rijeci i Karlovcu gdje će Vas dočekati i biti na raspolaganju ljubazno osoblje te ugodnoj atmosferi velike ponude knjiga KS-a prelistajte i nađite prikladnu knjigu za sebe i svoje bližnje.

 


Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.