Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novi broj časopisa Biblija danas stigao je u prodaju!

Novi broj Biblije danas u cijelosti je posvećen evanđelistu Marku.
Ivan Dugandžić svoj je prilog posvetio temi „Radosna vijest o kraljevstvu Božjem“ iz Markova evanđelja, dok je Božidar Mrakovčić pisao o tajni Isusova identiteta u evanđelju po Marku.
Anto Popović posvetio je svoj napis Isusovim učenicima kako ih nabraja Markovo evanđelje, a Pero Vidović patnjama Izaijina Sluge Gospodnjega kako ih donosi isto Markovo evanđelje.
Na kraju je Mato Zovkić napisao tekst pod naslovom: „Isus Nazarećanin, raspeti – uskrišen je“.

Biblija danas izlazi četiri puta godišnje, a izdaju ga Hrvatsko katoličko biblijsko djelo i Biblijski institut KBF-a u Zagrebu.


Misao dana

Sam otac Pio je, sa svoje strane, posvjedočio: »Sve se svodi na sljedeće: razdire me ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog mi je neprestano na pameti i urezan u srce. Ne gubim ga nikada iz vida: dirnut sam promatrajući njegovu ljepotu, njegove osmijehe, njegovu uznemirenost, milosrđe, osvete ili, bolje rečeno, strogoću njegove pravde.« (Stefano Campanella, “Milosrđe u oca Pija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.