Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novi broj časopisa Biblija danas stigao je u prodaju!

Novi broj Biblije danas u cijelosti je posvećen evanđelistu Marku.
Ivan Dugandžić svoj je prilog posvetio temi „Radosna vijest o kraljevstvu Božjem“ iz Markova evanđelja, dok je Božidar Mrakovčić pisao o tajni Isusova identiteta u evanđelju po Marku.
Anto Popović posvetio je svoj napis Isusovim učenicima kako ih nabraja Markovo evanđelje, a Pero Vidović patnjama Izaijina Sluge Gospodnjega kako ih donosi isto Markovo evanđelje.
Na kraju je Mato Zovkić napisao tekst pod naslovom: „Isus Nazarećanin, raspeti – uskrišen je“.

Biblija danas izlazi četiri puta godišnje, a izdaju ga Hrvatsko katoličko biblijsko djelo i Biblijski institut KBF-a u Zagrebu.


Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.