Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novo izdanje Kršćanske sadašnjosti

Nalazimo se u velikom tjednu, tjednu molitve, duhovnoga razmišljanja i pripreme za nadolazeći nam najveći crkveni blagdan Uskrs.
Kršćanska sadašnjost je tom prigodom misleći na molitvu i duhovnu pripremu tijekom velikoga tjedna, u kojemu veliku značajnost dajemo molitvi i križnom putu, pripremila prikladnu knjižicu ručnoga izdanja poznatoga autora

                                                          
da_progledam.jpg

Stjepana Lice
DA PROGLEDAM
Razmatranja uz postaje križnog puta


 

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.