Kršćanska sadašnjost d.o.o.

OBAVIJEST KUPCIMA KNJIGA PUTEM WEB-KNJIŽARE - NOVI OBRAČUN POŠTARINE

PROMJENE OBRAČUNA POŠTARINE
prigodom slanja knjiga
naručenih i kupljenih putem web-knjižare.

 
Za narudžbe iz inozemstva poštarina se obračunava u kunama prema vrijednosti naručenih proizvoda, jednako kao i do sada (kao što je naznačeno u uvjetima kupnje).

Za sve narudžbe unutar Hrvatske kod kojih je kao način plaćanja izabrano kartično plaćanje ili plaćanje na bazi predračuna (uplatnica) te se knjige šalju kao tiskanice (budući da su plaćene unaprijed), poštarina je i dalje besplatna.

Za narudžbe unutar Hrvatske kod kojih je kao način plaćanja izabrano plaćanje putem pouzeća, tj. otkup prigodom dostave, zbog izuzetno visokih troškova takvog slanja promijenili smo obračun poštarine i to na sljedeći način:

 
- za narudžbe do 199,99 kuna obračunavamo fiksni iznos poštarine od 20,00 kuna;
- za narudžbe iznad 199,99 kuna poštarina je i dalje besplatna.
 

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.