Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Obavijest vjeroučiteljima – novi udžbenici

U Katalogu odobrenih udžbenika za šk. god. 2020./2021. u osnovnim i srednjim školama nalaze se sljedeći udžbenici u izdanju Kršćanske sadašnjosti:

Udžbenik za katolički vjeronauk 3. razreda OŠ: U ljubavi i pomirenju – 61,70 kuna
Autori: Ante Pavlović, Mirjana Džambo Šporec, Ivica Pažin
Uz udžbenik možete odabrati i radnu bilježnicu za katolički vjeronauk 3. razreda OŠ: U ljubavi i pomirenju – 30 kuna
Autori: Tihana Petković, Ana Volf, Ivica Pažin, Ante PavlovićUdžbenik za katolički vjeronauk 6. razreda OŠ: Biram slobodu – 62,10 kuna
Autori: Mirjana Novak, Barbara SipinaUdžbenik za katolički vjeronauk 7. razreda OŠ: Neka je Bog prvi – 66,20 kuna
Autori: Josip Periš, Marina Šimić, Ivana PerčićUdžbenik za katolički vjeronauk 3. razreda SŠ: Životu ususret– 80 kuna
Autori: Ivica Živković, Nikola Kuzmičić, Sandra Košta

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.