Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Objavljena aplikacija HR Biblija free za iPhone

Nakon što je u ožujku 2012. Kršćanska sadašnjost u prodaju ponudila aplikaciju HR Biblija za iPhone, a od 23. studenoga 2012. godine i poboljšanja u novim verzijama 1.1 i 1.2, sada je na AppStore-u dostupna i besplatna varijanta iste aplikacije – HR Biblija free za iPhone.

Ova verzija aplikacije korisnicima daje osnovne mogućnosti plaćene verzije aplikacije, kao što su pregled cjelokupnog biblijskog teksta (koji se dohvaća putem interneta), pretraživanje prema popisu biblijskih knjiga i glava, te izbor između tri fonta i dvije teme (dnevni i noćni prikaz).

Na ovaj način svim korisnicima iPhone uređaja omogućeno je besplatno korištenje hrvatskog prijevoda Biblije u izdanju KS-a, na isti način kako je to sredinom prosinca 2012. godine ponuđeno i korisnicima pametnih telefona koji koriste Android operativni sustav za mobilne telefone.

Za sve one koji žele koristiti naprednije funkcije bazne aplikacije, i dalje je u prodaji aplikacija HR Biblija (ver. 1.2) za iPhone, koja u sebi ima ugrađen cjelokupni biblijski tekst, kvalitetnu tražilicu prema broju knjige i glave, ali i prema pojmovima, te veći broj drugih funkcionalnost (dodavanje bilješki i knjižnih oznaka, dijelenje teksta, dnevnik čitanja), a prikazom je prilagođena i za prikaz na iPad uređajima.

 

Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.