Kršćanska sadašnjost d.o.o.

ON-LINE KNJIŽARA – KAKO KUPOVATI?

Poštovani čitatelji!

Zahvaljujemo na interesu za naša izdanja koja su vam u ovim neizvjesnim vremenima najlakše i najsigurnije dostupna putem naše on-line knjižare. Također se možete poslužiti drugim načinima nabave naših izdanja i ostaloga iz ponude, o čemu smo vas informirali u prethodnoj „Obavijesti čitateljima“.

Na našoj web stranici ne trebate tražiti poseban ulaz za on-line knjižaru. Dovoljno je da odaberete naslove za koje ste zainteresirani u raznim preglednicima i slijedite upute koje se pojavljuju klikom na ikonu potrošačke košare/kolica (znak da ste započeli kupnju). Detaljne upute o načinu kupovine preko naše on-line knjižare možete pronaći dolaskom na naslovnicu naše web stranice u gornjem desnom uglu klikom na „Pomoć“ („Kako kupovati“).

Ispričavamo se zbog trenutne tehničke poteškoće pri narudžbi putem pametnih telefona. Budući da web tražilica kod pokretanja aplikacije trenutno nije u funkciji, kako biste mogli uspješno izvršiti narudžbu putem vašeg pametnog telefona, potrebni su sljedeći koraci:

1.)    U izborniku odabrati biblioteke i pronaći biblioteku u kojoj je željeni naslov/ naslovi

2.)    Košarica : naslov/ naslove  staviti u košaricu i kliknuti završi narudžbu

3.)    Unos adrese: nakon toga slijedi unos adrese kupca i odabir načina plaćanja , spremi i nastavi

4.)    Način plaćanja: odabir načina plaćanja

5.)    Potvrda narudžbe

Radimo na otklanjanju navedene tehničke poteškoće.

Nakon zaprimanja narudžbe, knjige šaljemo na traženu adresu u najkraćem mogućem roku.

I dalje vam stojimo na usluzi svakodnevno i želimo da iz sigurnosti svojim domova imate mogućnost doći do vrijednoga teološkog i duhovnog štiva.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili poteškoća pri kupovini putem naše on-line knjižare, obratite se našim djelatnicima putem telefona ili e-maila. Na taj način možete također jednostavno izvršiti narudžbu naših izdanja. Kontakti se nalaze na našoj web stranici. Hvala vam što ste s nama!

Vaša Kršćanska sadašnjost

Misao dana

U Bibliji su vrlo česti »medicinski« izvještaji koji se odnose na događaje koji su se odvijali tijekom dugoga razdoblja njezina pripovijedanja i na sam svakodnevni život židovskoga naroda. Gledišta su to ne manje zanimljiva od onih ambijentalnih ili povijesnih, pokazatelji su higijenskih navika, običaja i praksa savršeno uklopljenih u vez događaja koji su se zbivali od trenutka stvaranja pa do povratka Židova u domovinu. Takvi medicinski izvještaji su u stvari mnogo češći no što se na prvi pogled čini. (Luciano Sterpellone, Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”) u Bibliji”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.