Kršćanska sadašnjost d.o.o.

ON-LINE KNJIŽARA – KAKO KUPOVATI?

Poštovani čitatelji!

Zahvaljujemo na interesu za naša izdanja koja su vam u ovim neizvjesnim vremenima najlakše i najsigurnije dostupna putem naše on-line knjižare. Također se možete poslužiti drugim načinima nabave naših izdanja i ostaloga iz ponude, o čemu smo vas informirali u prethodnoj „Obavijesti čitateljima“.

Na našoj web stranici ne trebate tražiti poseban ulaz za on-line knjižaru. Dovoljno je da odaberete naslove za koje ste zainteresirani u raznim preglednicima i slijedite upute koje se pojavljuju klikom na ikonu potrošačke košare/kolica (znak da ste započeli kupnju). Detaljne upute o načinu kupovine preko naše on-line knjižare možete pronaći dolaskom na naslovnicu naše web stranice u gornjem desnom uglu klikom na „Pomoć“ („Kako kupovati“).

Ispričavamo se zbog trenutne tehničke poteškoće pri narudžbi putem pametnih telefona. Budući da web tražilica kod pokretanja aplikacije trenutno nije u funkciji, kako biste mogli uspješno izvršiti narudžbu putem vašeg pametnog telefona, potrebni su sljedeći koraci:

1.)    U izborniku odabrati biblioteke i pronaći biblioteku u kojoj je željeni naslov/ naslovi

2.)    Košarica : naslov/ naslove  staviti u košaricu i kliknuti završi narudžbu

3.)    Unos adrese: nakon toga slijedi unos adrese kupca i odabir načina plaćanja , spremi i nastavi

4.)    Način plaćanja: odabir načina plaćanja

5.)    Potvrda narudžbe

Radimo na otklanjanju navedene tehničke poteškoće.

Nakon zaprimanja narudžbe, knjige šaljemo na traženu adresu u najkraćem mogućem roku.

I dalje vam stojimo na usluzi svakodnevno i želimo da iz sigurnosti svojim domova imate mogućnost doći do vrijednoga teološkog i duhovnog štiva.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili poteškoća pri kupovini putem naše on-line knjižare, obratite se našim djelatnicima putem telefona ili e-maila. Na taj način možete također jednostavno izvršiti narudžbu naših izdanja. Kontakti se nalaze na našoj web stranici. Hvala vam što ste s nama!

Vaša Kršćanska sadašnjost

Misao dana

Sam otac Pio je, sa svoje strane, posvjedočio: »Sve se svodi na sljedeće: razdire me ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog mi je neprestano na pameti i urezan u srce. Ne gubim ga nikada iz vida: dirnut sam promatrajući njegovu ljepotu, njegove osmijehe, njegovu uznemirenost, milosrđe, osvete ili, bolje rečeno, strogoću njegove pravde.« (Stefano Campanella, “Milosrđe u oca Pija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.