Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Papinsko vijeće za promicanje jedinstva kršćana: Molitva za jedinstvo kršćana 2011. BIJAHU POSTOJANI U NAUKU A

njezino odvijanje. Materijal koji se može naći u ovoj knjižici ponuđen je uz očekivanje da će, gdje je god moguće, biti prilagođen za uporabu na mjesnoj razini, a Crkvama i kršćanskim zajednicama koje zajednički obilježavaju Molitvenu osminu na raspolaganju je, među ostalim, Red slavlja za Ekumensko bogoslužje. Ove godine za geslo ekumenske molitve uzet je odlomak iz Djela apostolskih (Dj 2, 42-47), a koji se nalazi u naslovu ove prigodne brošure.
 

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.