Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Poboljšanja HR Biblije za iPhone

Nakon što je u ožujku ove godine Kršćanska sadašnjost d.o.o. u prodaju ponudila aplikaciju HR Biblije za iPhone, koja, putem jednostavnog i intuitivnog korištenja, omogućuje lagani pristup cjelovitome biblijskom tekstu pohranjenom na uređaju, od 23. studenoga 2012. godine KS na tržište nudi poboljšanja koja su unesena u aplikaciju HR Biblije u novim verzijama 1.1 i 1.2

U verziji 1.1 dodane su nove mogućnosti: bojanje teksta markerom, dodavanje bilješki unutar teksta, listanje glava korištenjem "swipe" gestikulacije, dijeljenje teksta putem Facebook-a, dijeljenje teksta putem Twitter-a (samo iOS 5.0 i više), dijeljenje teksta preko SMS-a i e-maila i nadograđene postavke, a ispravljene su i dotad uočene manje greške u radu aplikacije.

Najnovija verzija 1.2 donijela je više izuzetno bitnih novina: iPad verziju aplikacije (iOS 5.0 ili više), iPhone 5 verziju aplikacije, brže učitavanje tekstova (s posebnim naglaskom na Psalme), nove veličine teksta, te integrirana podrška za Facebook dijeljenje putem iOS 6.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.