Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Pogodnosti za članove Knjižnog kluba

Svim članovima Knjižnoga kluba Kršćanske sadašnjosti, u razdoblju od 14. do 28. rujna, nudimo posebne pogodnosti koje u spomenutom razdoblju mogu ostvariti kupnjom određenih naslova u našim knjižarama ili u web knjižari.

Kupnjom naslova:
John Navone, „Prema teologiji ljepote“,
Helmut Hoping / Jan Heiner Tüsk, „Sablazan istine vjere“ i
Tomáš Špidlik, „Hodočasnikova duša“

član Kluba ostvaruje DODATNI BOD.

Ipak, to nije sve!
Za svaku kupovinu koja uključuje jednu od navedenih knjiga Knjižni klub KS-a daruje člana naljepnicom i plakatom Jubileja milosrđa!

 

Podsjećamo:
Sakupljanjem bodova dolazite do nagradnoga kupona!
25 kn = 1 BOD
50 BODOVA = NAGRADNI KUPON OD 50,00 kn

Misao dana

Onda odgovorite na moje sljedeće pitanje: koja je razlika između ljudske svijesti i životinjske svijesti, kako se očituje u ponašanju? Ne morate mi reći što životinje imaju, a nama nedostaje, samo obratno: što mi imamo, a životinjama nedostaje? To je pitanje koje je zbunjivalo mnoge znanstvenike i filozofe te to nastavlja činiti. Ako mi možete dati jednostavan i istinit odgovor na ovo pitanje, mora da ste mudriji od svih onih zbunjenih ljudi koji ne mogu. (Peter Kreeft, „Nepobačeni Sokrat”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.