Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Posjetite Kršćansku sadašnjost na Interliberu

Kršćanska sadašnjost d.o.o. kao i cijeli niz godina do sada i ove godine sudjeluje na Interliberu.  Kao i prijašnjih godina smješteni smo u paviljonu br. V na štandu br. 8D.

Taj međunarodni sajam knjiga i učila, koji se ove godine održava po 38. put i traje od 10. do 15. studenoga, okuplja brojne izlagače iz zemlje i inozemstva, a na njemu je posebnost i to što se knjige mogu dobiti po znatno pa čak i po vrlo sniženim cijenama.

Tako i Kršćanska sadašnjost nove naslove nudi uz sniženje od 20%, dok se stariji naslovi mogu nabaviti uz nešto veće popuste koji idu sve do 70%.

K tome, na Interliberu se nuditi posebni paketi i posebne pogodnosti za kupnju knjiga, mogu se nabavljati i ispunjati pristupnice za Knjižni klub te se obavijestiti o aktivnostima naše kuće.

Ovogodišnji Interliber svakako obilježava  vrlo vrijedna nova izdanja među kojima se osobito ističe Džepna Biblija.

Radno vrijeme za posjetitelje:
10., 11., 12.  i   15. 11. 2015.: 10.00 – 20.00 sati
13. i 14.11.  (petak i subota) – 10.00 -  21.00 sati
Ulaz za posjetitelje je besplatan.


Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.