Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Povoljna kupnja izdanja za mlade u knjižarama KS-a

Niz Biblija i njezina povijest sadrži priču o nastanku biblijskih tekstova te o smislu najznačajnijih događaja o kojima Biblija govori. Tekstovi obilato popraćeni ilustracijama ukratko tumače knjige i događaje iz Staroga i Novoga zavjeta.
Cijena pojedinog sveska iznosi 10,00 kuna!

Niz Ilustrirana povijest Crkve za mlade prati rast Crkve od njezina rođenja na dan Duhova, pa sve do naših dana. Tekstovi su prilagođeni mladima koji žele shvatit zemaljsko-nebeski postanak Crkve i smisao njezina poslanja kroz povijest.
Cijena cijeloga kompleta od 10 svezaka iznosi 100,00 kuna, a svakoga pojedinačnog sveska 10,00 kuna!

Navedeni popusti ostvaruju se isključivo u knjižarama Kršćanske sadašnjosti.
 

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.