Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Predstavljanje monografije "Majka ljubavi" Lusha Gjergjia

Predstavljanje će se održati u srijedu, 23. svibnja 2007. godine u 18.30 sati u velikoj dvorani Duhovnoga stola, Branjugova 1 u Zagrebu.

U predstavljanju sudjeluju:

dr. Martin Berishaj, dr. Aleksandar Stipčević, dr. Adalbert Rebić i sam autor.

"Majku Tereziju zasluženo vole u cijelome svijetu, no u mojoj je zemlji, u Indiji, Majka zadnjih započela djelo providnosti koje danas ne poznaje granica. u Indiji Majku Tereziju vole svi jer je njezino svjedočanstvo veliko, kao što je veliko služenje koje njezine duhovne kćeri obavljaju u svim dijelovima svijeta", piše u uvodu nekadašnji pročelnik Kongregacije za istočne crkve kardinal Simon D. Lourdusamy. Autor je ispričao Majčin život uživo, budući da ju je pratio od 1962. godine sve do njezine smrti. No, on taj život priča "izdaleka", tj. zalazi u povijest albanskoga naroda i obitelji Gonxhe Bojaxhiu, nanovo prolazi razdoblje njezina djetinstva i mladosti do njezina odlučujućeg životnog izbora.
 
DOBRODOŠLI!


Misao dana

Povijesno zalaganje za zajedničko dobro i za sudbinu siromašnih, s jedne strane, te svijest da se Kraljevstvo ozbiljuje u svijetu putem Božjih namisli, s druge strane: to je polarna napetost kojom se vodi Bergogliova misao 60-ih do 70-ih godina. (Massimo Borghesi, „Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.