Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Preuređivanje knjižare na Kaptolu 29

Kaptol_29_mala.JPG Smještena na Kaptolu 29 u Zagrebu bit će, zbog preuređenja, zatvorena od srijede, 12. srpnja 2006. godine, do daljnjeg.
Knjižara će biti zatvorena tijekom dužeg razdoblja, te sve slučajne namjernike i vjerne posjetitelje ove knjižare upućujemo na drugu zagrebačku knjižaru KS-a smještenu na Kaptolu 1, čije je radno vrijeme svaki radni dan (od ponedjeljka do petka) od 8.00 do 19.30 sati, te subotom od 8.00 do 14.00 sati.
Kaptol_1_mala.JPG

Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.