Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Prodajna akcija biblijskog stripa

"Biblijski strip", čije je izdavanje započelo 80-ih godina, zbog svoje je neposrednosti i slikovitosti uistinu prikladno katehetsko sredstvo za prenošenje biblijskih sadržaja mlađem naraštaju.
U ponudi su nerasprodani svesci:
brojevi 4-24 za Stari zavjet (od pripovijesti o Josipu u Knjizi Postanka do knjige o proroku Danijelu i sažetaka svih starozavjetnih stripova),
te brojevi 26-40 za Novi zavjet (od Isusova rođenja do djelovanja sv. Pavla).
U_DavidGolijat1-(1).jpg

 
Svaki strip ima 31 stranicu u potpunosti ilustrirane biblijske priče i sadrži uvodni i popratne članke koji tumače povijesne, zemljopisne i religijske značajke vremena i prostora na koja se odnosi biblijski izvještaj. Također ćete naći pregršt fotografija zemljopisnih lokaliteta, artefakata i arheoloških pronalazaka koji upotpunjuju tekstualne podatke.
Cijena jednog sveska u redovitoj prodaji iznosi 10,00 kuna, a u ovoj ponudi osmislili smo za Vas sljedeće količinske popuste na bilo koji izbor preostali svezaka stripa:
do 100 komada 50% popusta 5,00 kn/kom.
od 101 do 200 komada 55% popusta 4,50 kn/kom.
od 201 do 400 komada 60% popusta 4,00 kn/kom.
od 401 do 600 komada 70% popusta 3,00 kn/kom.
više od 600 komada 75% popusta 2,50 kn/kom.
Stripove uz ove rabate nije moguće naručiti poštom zbog velikih poštanskih troškova.
                                      
U_IsusKrist1-(1).jpg Uz plaćanje na licu mjesta možete ih kupiti u našim knjižarama: u Zagrebu - Kaptol 1, u Osijeku - Trg slobode bb, u Splitu - Ulica Kralja Zvonimira 18 (telefone i ostale kontakt podatke možete pronaći na našim web stranicama), te izravno u našoj prodaji (Nova ves 5a, Zagreb, tel: 01 / 48 11 116).
Za kupovinu od 400 i više primjeraka na području grada Zagreba osiguravamo besplatnu dostavu prema dogovoru o isporuci (tel: 01 / 48 11 116).

Misao dana

Kad netko kaže transcendencija, kaže nešto što nas nadilazi. Dakle, ako krećemo u lov za nečim što nas nadilazi, ulazimo u određenu tragiku. Obitelj je vazda mjesto gdje to ne funkcionira, jer ona ponajprije i nije mjesto funkcionalno, nego egzistencijalno. Ona je uvijek, kao svaka pustolovina, prošarana sukobima, zastojima, uvrjedama koje izazivaju svađu i koje zahtijevaju praštanje. Već od početka, stvari su krenule loše. Muškarac i žena uzajamno se upropašćuju. Kain ubija Abela, jedna Tamara odlazi u postelju sa svojim svekrom Judom, druga Tamara daje se obljubiti od polubrata Amnona, Abšalom vodi rat protiv svojega oca kralja Davida ... Tako da je očekivanje Mesije očekivanje Onoga koji pomiruje braću (svršetak Knjige Postanka i priče o Josipu) i koji će obratiti srce otaca k sinovima, a srce sinova k ocima (Mal 3, 24 – posljednja riječ, u katoličkom kanonu, cijeloga Starog zavjeta). (Fabrice Hadjadj, “Što je to obitelj? Slijedom transcendencije u gaćama i drugih ultraseksističkih

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.