Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Prva godišnjica smrti brata Rogera

Obljetnica će biti obilježena na vrlo jednostavan način, proslavom svete mise u Crkvi pomirenja u 20.30 sati. Tom prigodom sudjelovat će nekoliko tisuća mladih iz više od 60 zemalja svijeta, koji će taj tjedan boraviti u Taizéu.

Više informacija o tome potražite na stranicama Taizéa.

nače, u izdanju naše izdavačke kuće izašle su tri knjige preko kojih možete pobliže upoznati život i djelo brata Rogera: knjiga Kathryn Spink koja govori o bratu Rogeru – Brat Roger i Taizé, te dvije knjige koje je napisao sâm brat Roger – Ljubav nad svakom ljubavlju i U svemu mir srca.

 

Misao dana

Onda odgovorite na moje sljedeće pitanje: koja je razlika između ljudske svijesti i životinjske svijesti, kako se očituje u ponašanju? Ne morate mi reći što životinje imaju, a nama nedostaje, samo obratno: što mi imamo, a životinjama nedostaje? To je pitanje koje je zbunjivalo mnoge znanstvenike i filozofe te to nastavlja činiti. Ako mi možete dati jednostavan i istinit odgovor na ovo pitanje, mora da ste mudriji od svih onih zbunjenih ljudi koji ne mogu. (Peter Kreeft, „Nepobačeni Sokrat”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.