Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Rad knjižare Kršćanske sadašnjosti u Osijeku: 3. 12.-31. 12. 2012.

Knjižara Kršćanske sadašnjosti u Osijeku će povodom završetka radova i otvaranja novouređenog Trga slobode biti prigodno otvorena  od 8 do 20 sati tijekom prosinca ( 03.12.-31.12.2012.).
Zbog toga ćemo u slijedećem tjednu od 03.12. do 15.12.2012. dati prigodan popust od 30% na sva biblijska izdanja.
Time ujedno želimo zahvaliti i našim stalnim kupcima koji su tijekom trajanja radova i otežanog pristupa u našu knjižaru ipak pronalazili put do nje.

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.