Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Susret s autorom u Osijeku - prof. Anton Šuljić

Početkom radne godine Kršćanska sadašnjost nastavlja svoje dobro uhodane i lijepo prihvaćene aktivnosti, a jedna od njih je i

SUSRET S AUTOROM.

Počinjemo u Osijeku gdje će, ovaj put, kao autor gostovati

don Anton Šuljić,

a voditeljica KS-ove knjižare Vesna Trenkl, bit će moderatorica tog susreta koji će se održati u petak, 25. rujna 2015. u 17.30 sati u knjižari „Dr. Josip Turčinović“ na Trgu slobode bb u Osijeku.

Tijekom razgovora bit će predstavljeno desetak autorovih naslova u izdanju Kršćanske sadašnjosti, a tom prigodom njegove će se knjige moći nabaviti uz 30% popusta.


Veselimo se Vašem dolasku!

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.