Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Susret s autorom u Zagrebu: prof. dr. sc. Mario Cifrak

Srdačno Vas pozivamo na

SUSRET S AUTOROM
u petak 20. svibnja 2016. u 19.00 sati
u knjižari "Kaptol 29" u Zagrebu

kada ćemo ugostiti izvanrednog profesora biblijskih znanosti KBF-a Sveučilišta u Zagrebu


prof. dr. sc. Marija Cifraka

 

koji je u dugogodišnjoj suradnji sa Kršćanskom sadašnjosti izdao ili uredio niz važnih djela iz područja biblijskih znanosti i biblijskoga pastorala:

„Ta u vjeri hodimo, ne u gledanju“, „Početak evanđelja Isusa Krista“, „Vježbenicu grčkog jezika Novoga Zavjeta“, „Poslanje egzegeze u Katoličkoj crkvi“, „Sveto pismo u životu Crkve“, „Nek' iz tame svjetlost zasine!“, „Da istina evanđelja ostane kod vas (Gal, 2,5)“.

Moderator susreta: Don Anton Šuljić

Tom prigodom će se svi autorovi naslovi cijeli tjedan moći nabaviti uz prigodni popust od 30%!

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.