Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Susret s autorum u Osijeku: prof. dr. sc. Mario Cifrak

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite na

SUSRETU S AUTOROM
u srijedu 25. svibnja 2016. u 17.30 sati
u knjižari "Dr. Josipa Turčinovića" u Osijeku
kada ćemo ugostiti

izvanrednog profesora biblijskih znanosti KBF-a Sveučilišta u Zagrebu,
prof. dr. sc. Marija Cifraka

 

koji je u dugogodišnjoj suradnji sa Kršćanskom sadašnjosti izdao ili uredio niz važnih djela iz područja biblijskih znanosti i biblijskoga pastorala:

„Ta u vjeri hodimo, ne u gledanju“, „Početak evanđelja Isusa Krista“, „Vježbenicu grčkog jezika Novoga Zavjeta“, „Poslanje egzegeze u Katoličkoj crkvi“, „Sveto pismo u životu Crkve“, „Nek' iz tame svjetlost zasine!“, „Da istina evanđelja ostane kod vas (Gal, 2,5)“.

Moderator susreta: Don Anton Šuljić

Tom prigodom će se svi autorovi naslovi cijeli tjedan moći nabaviti uz prigodni popust od 30%!


Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.