Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijh knjiga Kršćanske sadašnjosti u mjesecu svibnju 2010. godine

(ili o razlozima za njezin nedostatka) na način da ona postane životno iskustvo. Odmah iza, na drugom mjestu top liste nalazi se novo djelo Bože Lujića Božja vladavina kao svijet novoga čovjeka. Biblijska teologija Novoga zavjeta koje daje temeljne uvide u glavnu temu i središte Isusova života, djelovanja i propovijedanja, dok se na trećem mjestu top liste nalazi djelo Antona Šuljića, Sagraditi kuću. Meditacije i vrjednovanja kršćanske prisutnosti u svakodnevici.

Na posljednje četiri pozicije nalaze se djela i to redom: djelo Lusha Gjergjia Ljubav na djelu – Majka Terezija na četvrtom, djelo Bonaventure Dude Što je za me Biblija na petom, djelo Antuna Tamaruta Oduševljeno bez fanatizma na šestom i djelo Marijana Biškupa Ljudska prava na sedmom mjestu top liste.

 

Misao dana

Povijesno zalaganje za zajedničko dobro i za sudbinu siromašnih, s jedne strane, te svijest da se Kraljevstvo ozbiljuje u svijetu putem Božjih namisli, s druge strane: to je polarna napetost kojom se vodi Bergogliova misao 60-ih do 70-ih godina. (Massimo Borghesi, „Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.