Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijh knjiga Kršćanske sadašnjosti u mjesecu svibnju 2010. godine

(ili o razlozima za njezin nedostatka) na način da ona postane životno iskustvo. Odmah iza, na drugom mjestu top liste nalazi se novo djelo Bože Lujića Božja vladavina kao svijet novoga čovjeka. Biblijska teologija Novoga zavjeta koje daje temeljne uvide u glavnu temu i središte Isusova života, djelovanja i propovijedanja, dok se na trećem mjestu top liste nalazi djelo Antona Šuljića, Sagraditi kuću. Meditacije i vrjednovanja kršćanske prisutnosti u svakodnevici.

Na posljednje četiri pozicije nalaze se djela i to redom: djelo Lusha Gjergjia Ljubav na djelu – Majka Terezija na četvrtom, djelo Bonaventure Dude Što je za me Biblija na petom, djelo Antuna Tamaruta Oduševljeno bez fanatizma na šestom i djelo Marijana Biškupa Ljudska prava na sedmom mjestu top liste.

 

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.