Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijh knjiga u siječanju 2009. godine

Na prvom mjestu nalazi se djelo Anselma Grüna, 50 anđela za dušu, a odmah iza nje djelo istog autora 50 anđela za godinu.

Treća najprodavanije djelo u mjesecu siječnju je djelo L. Jarosch i A. Grüna, Živi što jesi, a slijedi ga djelo Duhovnost odozgo istog autora Anselma Grüna.

Na posljednje tri pozicije top liste nalaze se djela Ne zaboravi, imaš krila autora Phila Bosmansa na petoj poziciji, djelo Sloboda na kušnji, autorice Silvane Dragun ne šestoj poziciji te djelo Srcem kroz godinu, autora Phila Bosmansa na posljednjoj poziciji.

 

Misao dana

Kad netko kaže transcendencija, kaže nešto što nas nadilazi. Dakle, ako krećemo u lov za nečim što nas nadilazi, ulazimo u određenu tragiku. Obitelj je vazda mjesto gdje to ne funkcionira, jer ona ponajprije i nije mjesto funkcionalno, nego egzistencijalno. Ona je uvijek, kao svaka pustolovina, prošarana sukobima, zastojima, uvrjedama koje izazivaju svađu i koje zahtijevaju praštanje. Već od početka, stvari su krenule loše. Muškarac i žena uzajamno se upropašćuju. Kain ubija Abela, jedna Tamara odlazi u postelju sa svojim svekrom Judom, druga Tamara daje se obljubiti od polubrata Amnona, Abšalom vodi rat protiv svojega oca kralja Davida ... Tako da je očekivanje Mesije očekivanje Onoga koji pomiruje braću (svršetak Knjige Postanka i priče o Josipu) i koji će obratiti srce otaca k sinovima, a srce sinova k ocima (Mal 3, 24 – posljednja riječ, u katoličkom kanonu, cijeloga Starog zavjeta). (Fabrice Hadjadj, “Što je to obitelj? Slijedom transcendencije u gaćama i drugih ultraseksističkih

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.