Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijih knjiga za mjesec rujan 2009. godine

Na drugom mjestu dominira uvijek rado čitana knjiga Anselma Grüna, 50 anđela za dušu dok se na trećem mjestu kao i prošloga mjeseca nalazi mala monografija cijenjenog teologa i bibličara Adalberta Rebića Vodič po Svetoj zemlji koja svakom čitatelju pruža povijesne, zemljopisne, kulturne i religijske značajke izraelskog prostora i naroda te stručno povezivanje biblijskih podataka s konkretnim postajama kršćanskih hodočašća na mjesta kojima su kročili Isus i njegovi apostoli čine ovaj vodič izuzetno sadržajnim i korisnim suputnikom.
Na posljednje četiri pozicije top liste nalaze se djela Živi što jesi autora L. Jarosch i A. Grüna na četvrtoj poziciji, djelo Boriti se i ljubiti autora A. Grüna petoj poziciji, poznato djelo Ispovijesti Aurelija Augustina na šestoj poziciji, te zanimljiva monografija Stopama sv. Pavla autora Petera Walker na posljednjem mjestu.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.