Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijih knjiga za mjesec studeni 2009. godine

Na drugom mjestu top liste nalazi se knjiga Tomislava Ivančića Susret sa živim Bogom koja potiče pojedinca na razmišljanje o vlastitim temeljima vjere na način da ona postane životno iskustvo. Knjiga na vrlo prodoran način spaja elemente katekizma, molitvenika i duhovne literature, a u potpunosti je osobno usmjerena.
Treće mjesto top liste zauzima biblijska-teološka razmišljanja poznatog teologa Adalberta Rebića Uz Božić, dok se odmah iza nje nalazi se djelo Linde Jarosch i Anselma Grüna Živi što jesi.
Na posljednje tri pozicije top liste nalaze se meditativno djelo Josepha Ratzingera namijenjeno predbožićnom i božićnom razdoblju Božićni blagoslov na petom, kapitalno djelo sv. Bonaventure Tria opuscula na šestom te zanimljiva monografija Lusha Gjergjia Majka ljubavi na posljednjem, sedmom mjestu top liste.

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.