Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijih naslova Kršćanske sadašnjosti u mjesecu listopada 2010. godine

Djelo čitatelju pruža uvid u sažet, ali ujedno precizan pregled gotovo pet stoljeća kapucinske povijesti i dobro dokumentiran doprinos reda Crkvi i suvremenom društvu.

Drugo najtraženije izdanje je djelo Vinka Nikolića, Stepinac mu je ime I i II koje nas upoznaje sa životom, djelovanjem i mučeništvom bl. Alojzija Stepinca, a slijedi ga priručnik Bože Lujića, Božja vladavina kao svijet novoga čovjeka - Biblijska teologija Novoga zavjeta.

Među najtraženijim djelima Kršćanske sadašnjosti nalaze se novo izišle teološke meditacije Johna Navonea Prema teologiji ljepote, a slijedi još jedno novo djelo KS-a Darovano vrijeme - O umijeću starenja Helmuta Krätzla u kojem autor kroz 48 stvarnih pripovijesti pokazuje kako ljudi starije dobi mogu plodno usmjeriti svoj život.

Na posljednje dvije pozicije listopadske top liste nalaze se Ispovijesti Aurelija Augustina u izdanju Kršćanske sadašnjosti i priručnik Stjepana Kušara, Bog kršćanske objave - Građa i literatura za studij teološkog traktata o trojedinom Bogu.
 
na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.