Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec kolovoz 2008. godine

Na vrhu top-liste najprodavanijih izdanja KS-a tijekom mjeseca kolovoza je djelo Phila Bosmansa Za sreću u dvoje odnosno kako autor kaže vitamini za sve koji idu zajedno kroz život.
Odmah iza nje, na drugom mjestu top liste nalazi se, novo izdanje KS-a, djelo Renéa Guittona Pisma Bogu koje sadrži osobna pisma različitih autora upućena Bogu. Treće mjesto top liste zauzima također novo izdanje KS-a djelo svima rado čitanoga autora Jeana Vaniera Postati čovjekom, dok četvrto mjesto također zauzima novo izdanje KS-a djelo dvojice autora A. Quilicia & D. La Balme Zašto se vjenčati kad već živimo zajedno?.
Na preostale tri pozicije top liste nalaze se djela autora Henria J. M. Nouwena Snaga njegove prisutnosti na petoj poziciji, djelo Aurelija Augustina Ispovijesti na šestoj poziciji te djelo Anselma Grüna Živi i rasti na posljednjoj, sedmoj poziciji.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.