Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec lipanj 2009. godine

Djelo koje je Zvonimir Kurečić Ispovijesti ruskog hodočasnika svojem duhovnom ocu, djelo o osobnom iskustvu jednog ruskog pobožnika – bogotražitelja na njegovu putu traženja lica Božjega, na njegovu usavršavanju u poniznosti i u vježbanju i postupnom postizanju nutarnje, neprestane i žarke molitve srca.
Na drugom mjestu top liste plasirala se zanimljiva mala monografija uglednoga teologa i bibličara Adalberta Rebića, Vodič po Svetoj zemlji.
Na trećem i četvrtom mjestu top liste nalaze se najnovija duhovno-meditativna djela Henria J. M. Nouwena U Isusovo ime na trećem mjestu i O Kristovoj poniznosti na četvrtom mjestu top liste.
Na posljednja tri mjesta top liste nalaze se sljedeća djela i to redom na petom mjestu djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu, na šestom mjestu djelo L. Jarosch & A. Grüna Živi što jesi i na posljednjem sedmom mjestu je djelo Tomislava Ivančića Susret sa živim Bogom.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.