Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec lipanj 2009. godine

Djelo koje je Zvonimir Kurečić Ispovijesti ruskog hodočasnika svojem duhovnom ocu, djelo o osobnom iskustvu jednog ruskog pobožnika – bogotražitelja na njegovu putu traženja lica Božjega, na njegovu usavršavanju u poniznosti i u vježbanju i postupnom postizanju nutarnje, neprestane i žarke molitve srca.
Na drugom mjestu top liste plasirala se zanimljiva mala monografija uglednoga teologa i bibličara Adalberta Rebića, Vodič po Svetoj zemlji.
Na trećem i četvrtom mjestu top liste nalaze se najnovija duhovno-meditativna djela Henria J. M. Nouwena U Isusovo ime na trećem mjestu i O Kristovoj poniznosti na četvrtom mjestu top liste.
Na posljednja tri mjesta top liste nalaze se sljedeća djela i to redom na petom mjestu djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu, na šestom mjestu djelo L. Jarosch & A. Grüna Živi što jesi i na posljednjem sedmom mjestu je djelo Tomislava Ivančića Susret sa živim Bogom.

Misao dana

Sam otac Pio je, sa svoje strane, posvjedočio: »Sve se svodi na sljedeće: razdire me ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog mi je neprestano na pameti i urezan u srce. Ne gubim ga nikada iz vida: dirnut sam promatrajući njegovu ljepotu, njegove osmijehe, njegovu uznemirenost, milosrđe, osvete ili, bolje rečeno, strogoću njegove pravde.« (Stefano Campanella, “Milosrđe u oca Pija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.