Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec listopad 2007. godine

na web stranicama KS-a objavljena je top-lista najprodavanijih izdanja KS-a tijekom mjeseca listopada 2007. godine.
Na vrhu top-liste najprodavanijih izdanja KS-a tijekom mjeseca listopada je djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu. Odmah iza nje, na drugom mjestu top liste ovoga puta nalazi se djelo Josipa Bratulića Žitja Konstantina Ćirila i Metoija i druga vrela, dok je na trećem mjestu zanimljiva mala monografija dr. Adalberta Rebića Vodič po svetoj zemlji.
Na četvrtom mjestu top-liste KS-a je djelo Phila Bosmansa Za sreću u dvoje odnosno kako autor kaže vitamini za sve koji idu zajedno kroz život.
Na preostale tri pozicije top liste djelo Josepha Ratzingera Uvod u kršćanstvo nalazi se na petoj poziciji, djelo Anselma Grüna Mir srca na šestoj poziciji te djelo Xsaviera Léona Dufoura Rječnik biblijske teologije na posljednjoj, sedmoj poziciji.

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.