Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec listopad 2007. godine

na web stranicama KS-a objavljena je top-lista najprodavanijih izdanja KS-a tijekom mjeseca listopada 2007. godine.
Na vrhu top-liste najprodavanijih izdanja KS-a tijekom mjeseca listopada je djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu. Odmah iza nje, na drugom mjestu top liste ovoga puta nalazi se djelo Josipa Bratulića Žitja Konstantina Ćirila i Metoija i druga vrela, dok je na trećem mjestu zanimljiva mala monografija dr. Adalberta Rebića Vodič po svetoj zemlji.
Na četvrtom mjestu top-liste KS-a je djelo Phila Bosmansa Za sreću u dvoje odnosno kako autor kaže vitamini za sve koji idu zajedno kroz život.
Na preostale tri pozicije top liste djelo Josepha Ratzingera Uvod u kršćanstvo nalazi se na petoj poziciji, djelo Anselma Grüna Mir srca na šestoj poziciji te djelo Xsaviera Léona Dufoura Rječnik biblijske teologije na posljednjoj, sedmoj poziciji.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.