Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec ožujak 2009. godine

Odmah iza nje nalazi se još jedna knjiga namijenjena korizmenom razdoblju Da progledam. Razmatranja uz postaje križnog puta, autora Stjepana Lice. Na trećem mjestu top liste nalazimo malu monografiju Adalberta Rebića Vodič po Svetoj zemlji.
Među ostalim naslovima top liste nalazi se uvijek rado čitano djelo Tomislava Ivančića Susret sa živim Bogom, Anselm Grün sa djelima 50 anđela za dušu i 50 anđela za godinu te nova monografija Stopama sv. Pavla – Ilustrirani vodič po Pavlovim putovanjima, autora Petera Walkera.

Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.