Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec prosinac 2007. godine

Na vrhu ljestvice nalazi se djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu.

Odmah iza nje nalazi se prošlomjesečno najprodavanije djelo autora Adalberta Rebića Homilije za liturgijsku godinu A kojim je autor zaokružio cijelinu homilija za liturgijsku godinu A, B i C.

Među ostalim naslovima nalazimo djela Phila Bosmansa Ne zaboravi, imaš krila i Srcem kroz godinu, još jedno djelo autora Anselma Grüna 50 anđela za godinu, liturgijska pomagala Božji sjaj u našem vremenu, djelo Josepha Ratzingera, sadašnjeg pape Benedikta XVI., ali i djelo Henria J. M. Nouwena Živjeti kao ljubljeni.

 

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.