Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec prosinac 2008. godine

Na slijedeće tri pozicije top liste nalazi se još jedan rado čitani autor Phil Bosmans koji je čitateljstvu poznat po svojim duhovno-meditativnim djelima. Tako se na četvrtom mjestu top liste nalazi djelo Ususret Božiću, na petom Sunce za život te na šestom mjestu Srcem kroz godinu.
Posljednje mjesto top liste zauzima autor Ante Grbeš sa djelom Ulomci duše u kojem svaki čitatelj pronalazi najljepše ulomke iz tekstova prerano preminulog autora.

Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.