Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec rujan 2007. godine

Najprodavanija knjiga koja dominira prvim mjestom top liste KS-a je djelo Phila Bosmansa Za sreću u dvoje. Odmah iza nje, na drugom mjestu, nalazi se zanimljiva mala monografja prof. Adalberta Rebića, Vodič po svetoj zemlji dok je na trećem mjestu djelo duhovnih razmišljanja Henria J. M. Nouwena Živjeti - ovdje i sada.
Na četvrtom mjestu top liste za mjesec rujan nalazi se djelo Heinza–Joachima Fischera Benedikt XVI. , djelo koje temeljito opisuje život i djelovanje vrhovnog poglavara Katoličke crkve.
Na posljednja tri mjesta top liste nalaze se i to redom, na petom mjestu djelo Anselma Grüna 50 anđela za godinu, na šestom mjestu djelo pape Benedikta XVI. Deus caritas est. Bog je ljubav i na posljednjem sedmom mjestu je djelo Andreasa Englischa Ivan Pavao II

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.