Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec siječanj 2008. godine

Kao što je bilo očekivano, dokument pape Benedikta XVI., Spe salvi – U nadi spašeni nalazi se na vrhu ljestvice najprodavanijih izdanja Kršćanske sadašnjosti, dok se na drugom mjestu top liste nalazi Dokument o limbu, Međunarodne teološke konferencije.
Treća najprodavanija knjiga u mjesecu siječnju je djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu, a odmah iza nje na četvrtom mjestu je zanimljiva mala monografija Adalberta Rebića, Vodič po svetoj zemlji te na petom mjestu djelo Linde Jarosche i Anselma Grüna Živi što jesi.
Na posljednje dvije pozicije top liste nalazi se duhovno djelo Henria J. M. Nouwena Živjeti kao ljubljeni i kršćanski klasik Aurelija Augustina Ispovijesti.

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.